Αλκαλικός καφές - το φυσικό αντιοξειδωτικό
Ο αλκαλικός καφές Tropical Alcaline Coffee είναι ο πιο υγιεινός καφές διότι έχει ουδέτερο pH 6-7, δηλαδή το ίδιο pH που έχει στο αίμα του το ανθρώπινο σώμα.
Όταν πίνουμε αλκαλικό καφέ, δεν μας ενοχλεί στο στομάχι μας (ακόμη και αν πιούμε πολλούς αλκαλικούς καφέδες) και νοιώθουμε ευεξία, δύναμη και ενεργεία.
Ο αλκαλικός καφές είναι μια παγκόσμια καινοτομία της TROPICAL που αναπτύχτηκε μετά από έρευνα τριών ετών στο ερευνητικό κέντρο μας στην Αθήνα.
Ως γνωστόν ο καφές είναι ένα όξινο (τοξικό) ρόφημα με pH 4-5 και με την μέθοδο της αλκαλοποίησης που εφαρμόζουμε φτάνει στο ουδέτερο επίπεδο δηλαδή pH μεταξύ 6-7. Πίνοντας αλκαλικό καφέ δεν επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με τοξίνες και έτσι νοιώθουμε ευεξία, δύναμη και ενέργεια, ενισχύουμε την μνήμη και μειώνουμε το άγχος.
Συμβάλλει θετικά:
- Στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.
- Στην αύξηση των αθλητικών επιδόσεων.
- Στην ανάκτηση της χαμένης ενέργειας.
- Στην μείωση του περιττού βάρους.
- Στην οξυγόνωση των κυττάρων μας.
- Στην αύξηση της ερωτικής διάθεσης.
- Στην πρόληψη των ασθενειών.
- Στην ενίσχυση της μνήμης.


Αλκαλοποίηση των πράσινων κόκκων του καφέ
Μετά την αποθήκευση του καφέ σε ιδανικές συνθήκες ο καφές επεξεργάζεται με την μέθοδο της Αλκαλοποίησης που είναι παγκόσμια καινοτομία της εταιρείας μας και επιτυγχάνει την μείωση των πτητικών ουσιών (τοξινών) του πράσινου κόκκου του καφέ χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση και τα αρώματα του και ο καφές γίνεται πιο ελαφρύς και γλυκόπιοτος με βελούδινη γεύση και έντονα αρώματα που αναδύονται κατά την διάρκεια του καβουρντίσματος και όταν τον πίνουμε θυμίζουν μπισκότο, βανίλια, καραμέλα, φουντούκι, αμύγδαλο, και φρούτα όπως αχλάδι, λεμόνι, μήλο, μανταρίνι κλπ. Με την μέθοδο της Αλκαλοποίησης που εφαρμόζουμε, μειώνονται οι πτητικές ουσίες και το pH του καφέ αυξάνεται και φτάνει μεταξύ 6 -7 pH την στιγμή που τον πίνουμε. Έτσι θεωρείται ο πιο υγιεινός καφές και δεν μας ενοχλεί στο στομάχι γιατί έχει ουδέτερο pH και έτσι ανήκει στα προϊόντα Αλκαλικής Διατροφής.

Καβούρδισμα του καφέ
Μετά την αλκαλοποίηση του πράσινου κόκκου του καφέ μπορούμε να τον καβουρδίσουμε με τις professional μηχανές καβουρδίσματος TR-1000 και TR-2000, που διαθέτουν software για να ψήσουν τον τελειότερο καφέ που έχετε δοκιμάσει.

Πως φτιάχνουμε αλκαλικό καφέ
Για να φτιάξουμε αλκαλικό καφέ, τσάι, βότανα, σοκολάτα κλπ, χρειαζόμαστε μια ειδική καφετιέρα με δοχείο για το αλκαλικό νερό και μηχανή για αλκαλικά παγάκια, καθώς και ειδικό φίλτρο που καθαρίζει το νερό της βρύσης από άλατα, βαρέα μέταλλα, χλώριο, φυτοφάρμακα, βακτήρια, οσμές κλπ και παράλληλα μετατρέπει το νερό της βρύσης σε αλκαλικό με pH 9+.

Που μπορούμε να βρούμε αλκαλικό καφέ
Αλκαλικό καφέ, τσάι, σοκολάτα, αλκαλικό νερό και είδη αλκαλικής διατροφής μπορούμε να βρούμε αποκλειστικά στα TROPICAL CAFÉ.